Arrangementer i
Horsens og Omegns Kaninavlerforening


December 2018

1.


Horsens og Omegns Kaninavlerforening holder kaninhopkursus og stævne lørdag den 1. december kl. 10:00 i drivhuset, hos Gartneriet Rousing, Vitved Bakker 4A, Virring, 8660 Skanderborg.
Tilmelding senest den 25. november på http://tilmelding.kaninhop.dk/Hopkursus2018/ - skriv i bemærkninger, om du kommer til kurset, hvis der ikke står noget forventer jeg bare du kommer til stævnet kl. 13.
Vi forventer, at stævnet er slut senest kl. 16.
Kurset kan kaldes: Optimer dit samarbejde med kaninen. Vi laver nogle mini og lette baner og ser på hvordan hopper kaninen, hvad kan man gøre for at hjælpe den, vil den ikke gå frem, har den for meget fart på, eller hvad der kunne være af udfordringer. Vi kigger på hver enkelt fører og kanin, og ser deres samarbejde, giver gode råd for at klæde føreren på til stævner. Vi kommer til at snakke lidt regler og hvad ellers deltagerne har lyst til at få hjælp til.
Kl. 12-13 spiser vi, og kaninerne hviler. Her vil vi få besøg af Aase fra Bygholm-selen, der sælger seler og gerne vil give gode råd om hvilken sele der passer til din kanin.
Kl. 13.00 starter vi konkurrence, her hopper vi mini lige og let lige, så har i mulighed for at afprøve det i lige har lært, i en konkurrence situation. Her er hoppere, der ikke har deltaget i kurset også velkommen.
Pris pr. kanin er 10 kr., også er det gratis at deltage i konkurrencen bagefter.
Deltagere der kun kommer til konkurrencen betaler 10 kr. pr. kanin i startgebyr.
Der er plads til 30 personer med 1-3 kaniner hver. Man må gerne medbringe kaniner der hopper højere end let, dem er der bare ikke konkurrence for.
Instruktørerene er familien Bøje Jensen, der består af Bente, Alison og Julie, de har hoppet i 5 år og har mange dygtige kaniner. I sommerferien afholdt de et lignenede kursus i Tjekkiet over 2 dage, og Kirsten som har hoppet i 20 år og er uddannet dommer.
Medbring en stol at sidde på, en god madpakke, da der er 5 km. til nærmeste indkøb, og masser af varmt tøj på.
Evt. spørgsmål kan rettes til Kirsten Bjerg på 30 12 47 73, helst sms, eller opkald efter kl. 18.6.


Horsens og Omegns Kaninavlerforening indbyder torsdag den 6. december kl. 18.00 til julehygge og julekonkurrence i mini lige og let lige på Naturcenter Skovgaard, Vandværksvej 32, 8700 Horsens. Pris pr. start er 10 kr., og dertil 20 kr. pr. mand til julehygge (æbleskiver, kakao m.m.).
For at vi kan nå det på en aften har vi en begrænsning på 4 kaniner for hver fører og for hver ejer. Tilmelding på http://tilmelding.kaninhop.dk/JulehopHorsens2018/ senest den 30. november - du bedes også tilmelde dig, hvis du ønsker at være med til julehygge uden kaniner. Husk også at tilmelde familie, hvis de ønsker at være med til hygge. Spørgsmål rettes til Rasmus Bjerner på e-mail eller på 25 31 93 09 (efter kl. 17).