Arrangementer i
Horsens og Omegns Kaninavlerforening


Juli 2020

11.-12.


Horsens og Omegns Kaninavlerforening indbyder til Land og Fritid-stævne ved Land og Fritid Hedensted, Blæsbjergvej 46, 8722 Hedensted.
Tilmelding senest fra 15. juni til 1. juli på http://tilmelding.kaninhop.dk/LandogFritidHedenstedJuli2020/
Lørdag den 11. juli kl. 9:00 hopper vi mini, let, svær kroget åben og længdehop med start på 40 cm. Der er begrænsning på 4 kanin pr. fører på længdehop.
Søndag den 12. juli kl. 9:00 hopper vi middelsvær åben, svær, elite lige og højdehop med start på 40 cm. Der er begrænsning på 4 kaniner pr. fører på højdehop.
Priserne er 10 kr. pr. start.
Der kan overnattes i eget telt hos familien Bøje Jensen, ca. 20 km fra Hedensted.
Spørgsmål kan rettes til Bente Bøje Jensen på 27 50 13 62 eller på Facebook.

Vi forventer at vi maksimum må forsamles 100 personer til stævnet, men det kan dog være lavere, hvis antallet ikke bliver hævet af myndighederne fra 8. juli som forventet, og der er derfor begrænsning til stævnet efter myndighedernes begrænsning, og der gælder først til mølle med tilmeldinger. Forældre/familie, som tager ophold på stævnepladsen skal også tilmeldes i separat tilmelding – vi opfordrer til maks. 1 ekstra person pr. deltager.

For at deltage, bedes du være opmærksom på følgende forholdsregler og restriktioner, som vi beder dig overholde:
· Bliv hjemme, hvis du føler dig syg
· Husk at holde afstand til alle andre – mindst 1 meter, helst 2 meter
· Brug håndsprit eller vask hænder, specielt når du har været i kontakt med fælles kontaktflader
· Rør dig ikke i ansigtet efter at have rørt ved spring og pinde
· Host eller nys i dit ærme, IKKE i dine hænder
· Sprit venligst hænder før og efter toiletbesøg

Ved stævnet var det annonceret med besøg af Libra Artic fra Sverige, som sælger spring m.m., men det er desværre ikke muligt for dem at komme pga. indrejseforbud fra Sverige til Danmark.13.


Horsens og Omegns Kaninavlerforening holder fællesvaccination med vaccination mod VHD mandag den 13. juli kl. 19:00. Det foregår på Naturcenter Skovgaard, Vandværksvej 32, Egebjerg, 8700 Horsens. Prisen er denne gang er 100 kr. pr. kanin.
Tilmelding til Rasmus på: http://tilmelding.kaninhop.dk/VaccHorsens13Juli2020/
Tilmelding senest den 6. juli, men gerne før :-)
November 2020

14.-15.


Horsens og Omegns Kaninavlerforening inviterer den 14.-15. november til efterårsudstilling i Brædstrup Hallen, Skovvejen 29C, 8740 Brædstrup. Udstillingen holdes i samarbejde med Horsens og Omegns Fjerkræklub og Horsens og Omegns Racedueforening.